Tekstvak:

Feestelijke gebeurtenissen

Feestelijke gebeurtenissen zijn vaak kostbaar, maar ook erg dierbaar.

Daarom doen we veel moeite om bepaalde hoogtepunten tot geslaagde gebeurtenissen te maken, waar we nog vaak met plezier aan terug denken. We koesteren de herinneringen en het is jammer dat ze voorbij gaan. Konden we die dag nog maar eens overdoen, wordt vaak gezegd.

Dat is natuurlijk niet mogelijk. Het leven heeft zijn beloop als een rivier.

De dagen trekken voorbij als stromend water en er komt steeds meer bij, waardoor het moeilijk is alles in uw geheugen vast te houden. Ook de omstandigheden worden steeds anders. Hetzelfde, precies hetzelfde, opnieuw doen is onmogelijk.

 

Wel is het tegenwoordig mogelijk om een gebeurtenis vast te leggen op een manier die zo aansprekend is, dat het lijkt alsof u er (weer) bij bent. Digitale bewegende beelden in compositie, waardoor de sfeer van dat moment voor altijd lijkt te blijven bestaan. Met toespraken en informele gesprekken, maar ook met muziek en geluiden die onderdeel waren van het geheel. Een feestelijke herinnering waar u graag en vaak naar wilt kijken.

 

Belangrijk is dat dit op professionele wijze wordt gedaan.

Alles gebeurt maar n keer en kan niet opnieuw.

Met toewijding maken wij graag een reportage van uw gedenkwaardige hoogtepunten, zoals bijvoorbeeld uw huwelijksplechtigheid, de receptie, het diner of het bruiloftsfeest, de doopplechtigheid van uw kind, de uitreiking van de bul, uw eigen jubileum of zomaar een feest van uw zaak.

Wij kunnen dit geheel draadloos en zonder storende elementen voor u verzorgen op alle locaties in Nederland.

Of dit nu bij u thuis, in een feestzaal, of ergens buiten is.

Wacht op afbeelding

Niets uit de tekst of grafische voorstellingen mag zonder toestemming van Ruesink AVF worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt in wat voor een vorm of op welke wijze dan ook, waarbij het oorspronkelijke doel of context schade wordt aangedaan.

Wacht op logoTekstvak:

Gespecialiseerd in het vastleggen van uw dierbare momenten.

Wacht op afbeelding

Klik hier