Tekstvak:

Tekstvak: Advertorial

DVD-DOCUMENT
VAN EEN UITVAARTPLECHTIGHEID

Vreemd of
toegevoegde waarde?


In een mensenleven zijn er talrijke momenten van ontwikkeling, schoonheid en ontroering. Dat begint al bij de geboorte. Maar ook de doopplechtigheid, de eerste communie, het examen-feest, het uitreiken van de bul, de verloving, de huwelijksplechtigheid, de vele mijlpalen in het huwelijk en ten slotte het afscheid... De levensloop van bron tot delta. Ruesink Audio, Video- en Foto-editing in Apeldoorn is gespecialiseerd in het vastleggen van gedenkwaardige momenten in het leven.

· Bob en Francis Ruesink: ‘Werken in de uitvaartbranche is zeer dankbaar werk.’

Na het overlijden van een dierbare gaat de uitvaartplechtigheid vaak als een film voorbij. Dan is het fijn om later in alle rust nog eens terug te kunnen kijken op wat er die dag allemaal is gezegd en gedaan. ‘Er kunnen diverse andere redenen zijn om een dvd-opname te laten maken’, zegt Bob Ruesink.

 

‘Bijvoorbeeld als er nog jonge kinderen bij betrokken zijn, maar ook familie in het buitenland of anderen die om wat voor reden niet aanwezig kunnen zijn. Een dvd-opname op de dag van de uitvaart kan helpen bij een positieve start van de rouwverwerking.’ Bob Ruesink maakt uitvaartdocumentaires op video of dvd. Zeer discreet en professioneel. ‘Er kan tegenwoordig veel op audiovisueel gebied’, laat hij weten.

 

Standaard of een persoonlijke invulling

 

Een uitvaartplechtigheid wordt steeds meer een persoonlijke invulling door de nabestaanden. Tijdens de rouwverwerking ontstaat vaak de behoefte om terug te kunnen halen wat iemand zo treffend onder woorden wist te brengen, wat de sfeer was en in welke volgorde de plechtigheid precies plaatsvond. Een verslag op dvd is hierbij voor velen een uitkomst. Bob Ruesink weet juist die belangrijke momenten tijdens een uitvaart goed in beeld te brengen. Zijn vrouw Francis is al jarenlang uitvaartleidster bij Rouwcentrum Rouwenhorst in Apeldoorn. Met haar ervaring weet zij precies welke momenten tijdens een uitvaart belangrijk zijn. ‘Werken in de uitvaartwereld is zeer dankbaar werk’, zegt Francis.

 

Discretie en kwaliteit

 

Bob Ruesink heeft een jarenlange ervaring op het gebied van het maken van dvd-opnamen. Daarom zal het de aanwezigen tijdens de plechtigheid nauwelijks opvallen dat hij opnames maakt vanuit verschillende invalshoeken. Zijn ruime kennis en ervaring en professionele apparatuur staan - naast de zeer verzorgde afwerking - borg voor een exclusief persoonlijk document met optimaal beeld en geluid.

 

Ook drukwerk

 

Ruesink Audio, Video- en Foto-editing verzorgt ook familiedrukwerk. ‘Wij kunnen aankondigingen, dankbetuigingen en bidprentjes voorzien van foto’s in zwart-wit of kleur. Als de familie dat wil, kunnen we foto’s mooi retoucheren. We laten daarbij direct de tekst in elke gewenste kleur drukken. Dat maakt een bijzonder verzorgde indruk en geeft een persoonlijke uitstraling.’

Tekstvak: Ruesink
Audio-, Video- en
Foto-editing
Bob Ruesink
Wim Helderlaan 17
7334 CR Apeldoorn
Tel. (055) 541 18 25
ruesinkAVF@zonnet.nl

Niets uit de tekst of grafische voorstellingen mag zonder toestemming van Ruesink AVF worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt in wat voor een vorm of op welke wijze dan ook, waarbij het oorspronkelijke doel of context schade wordt aangedaan.

Wacht op logoTekstvak:

Gespecialiseerd in het vastleggen van uw dierbare momenten.

Klik hier